Heb je al een gist-emmer? Met het navulpakket haal je alle ingredienten in huis om thuis 5 liter bier te brouwen. Een navulpakket bevat:

  • Duidelijke werkomschrijving & stappenplan
  • Mout, geschroot en luchtdicht verpakt
  • Gist
  • Hop
  • Brouwbroeders- liefde


Over het Pale Ale bier:
Dit bier laat zien dat goed bier niet moeilijk hoeft te zijn. Met slechts 1 type mout en 1 type hop krijg je het voor elkaar om een bier bomvol smaak te brouwen. Dit type recept word door brouwers SMaSH genoemd, wat staat voor Single Malt and Single Hop. De gekozen hop (Chinook) zorgt voor citrus- en dennen-achtige tonen, die door het drooghoppen volop aanwezig zijn in de aroma. Met matige bitterheid, en 4.5 - 5% alcohol is dit een uitstekend biertje om de lente mee te beginnen!


Let op, je hebt wat ruimte in de koelkast nodig voor 2 à 3 dagen om deze hop en de gist goed naar de bodem te laten zakken. Door het drooghoppen kan het ook zijn dat je wat minder dan 5 liter overhoud, de hop zuigt namelijk bier op en dat krijg je niet meer terug.


Neem een kijkje op www.brouwbroeders.nl of volg hen op facebook, instagram of twitter voor tal van filmpjes en blogs en met handige tips en instructies.


Meer informatie
SKU5014047
Soort moutpakketMout - geschroot
MerkBrouwbroeders
BierkleurAmber
Alcoholgehalte5 tot 6
BitterheidBitter

Brouwbroeders Navulpakket Wisseltap 5L

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

SKU
5014047
€ 18,50

Bier brouwen is leuk en niet moeilijk. Met het navulpakket haal je alle ingredienten in huis om thuis 5 liter bier te brouwen.

Menu