In samenwerking met Brouwerij Stijl brengt Brouwbroeders het enige circulaire brouwpakket op de markt!

Wat houdt dat in?
Jij brouwt met biologisch mout uit Flevoland(Lelystad) én oud brood een heerlijk hoppige Pale Ale. Dit biertje is verreweg het hoppigste bier dat we tot nu toe hebben uitgebracht.

Met vijf keer zo veel hop als bijvoorbeeld onze Belgisch Blond en twee biertjes ter waarde van €5,50 heb je dus een prima deal!

Dit pakket omvat:

  • Duidelijke werkomschrijving & stappenplan
  • Mout, geschroot en luchtdicht verpakt
  • Gist
  • Hop
  • Twee flesjes Ally Pale Ale, zodat je jouw bier met het origineel kan vergelijken
  • Brouwbroeders- en Brouwerij Stijl-liefde


Let op: voor dit bier heb je zelf 200 gram oud brood nodig. "Zeg Brouwbroeders, hoe kom ik nou weer aan 200 gram oud brood?" Eerst: check thuis je kast waar je brood bewaard! Anders, contact de lokale bakkerij (of super) en vraag of ze brood over hebben. Elke bakker gooit aan het einde van de dag brood weg. Als jij vertelt dat jij er bier mee gaat brouwen heb je én een goed verhaal, én je zorgt er voor dat prima voedsel niet in de vuilnisbak belandt!


Neem een kijkje op www.brouwbroeders.nl of volg hen op facebook, instagram of twitter voor tal van filmpjes en blogs en met handige tips en instructies.


Meer informatie
SKU5014046
EAN8719291183461

Brouwbroeders Starterspakket Wisseltap

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

SKU
5014046
€ 30,50

Bier brouwen is leuk en niet moeilijk. Met dit starterspakket haal je alles in huis om thuis 5 liter Pale Ale bier te brouwen.

Menu