Het kauwen en/ of doorslikken van kruiden of zaden is niet altijd smakelijk. Soms is het beter omde kruiden of zadenin zijn geheel door te slikken. Met de simpele en effectieve Capsule Machine® is het mogelijk om zelf capsules te maken en binnen enkele minuten 24 capsules (grootte "0" van 500 mg) te fabriceren.

Eenvoudiger kan het niet: Maak een mengsel van kruiden of zaden, vul de machine met capsules en verdeel het mengsel over de capsules. Duw daarna de bovenkant er over en.... klaar!

Het gebruik van de Capsule Machine®:

  1. Zet het grote onderdeel van de Capsule machine® (de basis) op de bijgevoegde houder en zet het geheel op een platte schaal of bord.
  2. Haal de capsules uit elkaar. Doe het lange gedeelte met de opening naar boven in de basis en het kortere gedeelte in de deksel.
  3. Verdeel ongeveer 1½ eetlepel poeder over de basis en strijk met het bijgesloten groene kaartje over de gaten, zodat deze gevuld worden. Druk het poeder aan met de aanstamper.
  4. Plaats de deksel op de basis en haal de Capsule Machine® uit de houder. Zet het apparaat op een vlak oppervlak en druk het gelijkmatig helemaal naar beneden.
  5. Haal de deksel eraf. De gevulde capsules zouden nu in de deksel moeten zitten. Duw op de bovenkant van de deksel zodat de capsules eruit vallen.


De Capsule Machine® bestaat uit:

De basis, houder en deksel, een groen kaartje voor het gladstrijken en de aanstamper.

Bij de Capsule Machine ® is een zakje droogmiddel toegevoegd, dat bedoeld is om gelatine capsules vochtvrij te houden. Haal het zakje droogmiddel uit het plastic en leg het in dezelfde luchtdichte container als de gelatine capsules.

Het zakje droogmiddel  is niet geschikt voor consumptie!

Meer informatie
SKU5000682
EAN7082490010090

Capsule Machine ® capsuleerappaat capsules nr 0

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

SKU
5000682
€ 26,50

Het kauwen en/ of doorslikken van kruiden of zaden is niet altijd smakelijk. Soms is het beter om de kruiden of zaden in zijn geheel door te slikken. Met de simpele en effectieve Capsule Machine® is het mogelijk om zelf capsules te maken ...

Menu