De Enolmatic tandem-filterbehuizing is ontworpen om te werken in combinatie met de Enolmatic-flessenvulmachine. De Enolmatc Tandem-filterbehuizing biedt u de mogelijkheid om uw producten in één keer te filteren en te bottelen, en versnelt uw bottelproces aanzienlijk. Met de tandemfilterbehuizing kunt u wijn, olijfolie, sterke dranken, siroop en vruchtensappen filteren, afhankelijk van de filterpatronen die u gebruikt. U kunt glasvezelfilterpatronen of roestvrijstalen filterpatronen gebruiken. Plaats het filter in de behuizing en bevestig de slangen en open vervolgens de omloopklep bovenop de filterbehuizing. Plaats de Enolmatic tandem-filterbehuizing inline tussen het product en de Enolmatic Filler. De Enolmatic vulmachine haalt het product uit uw tank en trekt de vloeistof door uw filterhuis in de fles. Snel filteren en bottelen, gemakkelijk te gebruiken, behoudt de kwaliteit van het product, eenvoudig schoon te maken.

  • Enolmatic kan worden gebruikt met maximaal drie filterbehuizingen tegelijk, waardoor u diverse filtratiehandelingen kunt uitvoeren (bijvoorbeeld: fijne filtratie gevolgd door extra fijne filtratie)
  • Filterpatronen afzonderlijk verkrijgbaar.
  • Roestvrijstalen filterpatronen voor het filteren van olie, vruchtensappen, sterke drank of andere producten
  • Glasvezel filterpatronen voor het filteren van wijn
Meer informatie
SKU5011714
EAN3158901000005

ENOLMATIC Filterhouder TANDEM Olie en Likeur

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

SKU
5011714
€ 149,95
Met deze filterbehuizing kunt u producten in één keer filteren en bottelen en is ontworpen om te werken in combinatie met Enolmatic.
Menu