Enolmatic is de ideale oplossing als u meer eenheden wil produceren en/of voor het bottelen van wijn, olie drank, bier, vruchtensap of andere warme producten.

  • In de vultuit bevindt zich een voorziening die het niveau van de vloeistof in de fles meet. Nadat het de hoogste vulstand heeft bepaald, zuigt het apparaat de vloeistof uit de toevoerbuis. Het vullen stopt automatisch wanneer het ingestelde niveau is bereikt.
  • Zeer eenvoudig in het gebruik
  • Automatisch, schoon en betrouwbaar, bottelproces zonder dat er verspilling van het product optreed.
  • Eenvoudig te demonteren en schoon te maken.

Werkt met elk soort product:

Dankzij de verwisselbare kits en de eenvoudige plaatsing ervan, kan de Enolmatic worden gebruikt met elk type vloeibaar product: flessen, potten, of mandflessen kunnen worden gevuld met wijn, olie, bier, sterke drank, vruchtensap etc.

Hoogwaardige materialen:
De Enolmatic is vervaardigd uit hoogwaardige kunststoffen. De uit polycarbonaat vervaardigde vulcontainer is zowel geschikt voor alcoholische producten als voor het bottelen bij hoge temperaturen. De silicone afdichtingen zijn geschikt voor toepassing in de voedingsindustrie. Voor het bottelen van chemicaliën worden Viton afdichtingen gebruikt. De standaard plastic vultuit kan worden vervangen door een roestvrij stalen tuit die wordt aanbevolen bij alcoholische producten of hoge temperaturen.

Meer informatie
SKU5000953
EAN8011768901005

ENOLMATIC vacuum Bottelapparaat Wijn / Sap

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

SKU
5000953
€ 299,00

ENOLMATIC vacuum Bottelapparaat Wijn / Sap is een semi-automatische vulmachine die werkt met onderdruk.

Menu