Fastferment en Fastrack

21 producten | sorteren op:

Van hoog naar laag sorteren

FastFerment is een professioneel gistingssysteem. Door het kegelvormige ontwerp kun je het sediment veel beter scheiden van het brouwsel. Ook wordt het kontakt van bier of wijn met zuurstof tot een minimum teruggebracht. Hevelen met het FastFerment systeem vergt weinig tijd. Bovendien hoeft er minder apparatuur te worden gerenigd.
Fastrack is een efficient en compact stapelsysteem voor bier- of wijnflessen. De binnenkant van de flessen maken geen contact met  het rack zodat de flessen hygiënisch kunnen drogen. De flessen kunnen in maximaal 10 racks worden gestapeld.

FastFerment is een professioneel gistingssysteem. Door het kegelvormige ontwerp kun je het sediment veel beter scheiden van het brouwsel. Ook wordt het kontakt van bier of wijn met zuurstof tot een minimum teruggebracht. Hevelen met het FastFerment systeem vergt weinig tijd. Bovendien hoeft er minder apparatuur te worden gerenigd.
Fastrack is een efficient en compact stapelsysteem voor bier- of wijnflessen. De binnenkant van de flessen maken geen contact met  het rack zodat de flessen hygiënisch kunnen drogen. De flessen kunnen in maximaal 10 racks worden gestapeld.

Fastferment en Fastrack • Braumarkt • Voor Brouwers
Menu