Temperatuurregeling is een van de meest cruciale elementen voor het produceren van een bier van goede kwaliteit. Het moet tijdens het gehele fermentatieproces worden gereguleerd en stabiel zijn om ervoor te zorgen dat de gist niet gestrest raakt en op de juiste manier fermenteert om het juiste smaakprofiel te krijgen.

Om te kunnen afkoelen met de Grainfather Conical Fermenter, moet je de Conical Fermenter Temperature Controller hebben. Zodra uw streeftemperatuur lager is dan de temperatuur van het wort in uw vergister, pompt de koelpompset ijskoud water door de dubbelwandige, geïsoleerde binnenkant om uw wort af te koelen.

Sluit eenvoudig de koppelingen en geïsoleerde slangen aan op de Conical Fermenter, dompel de dompelpomp onder in een koelbox met water (voeg ijs toe voor de gewenste temperatuur) en pomp de vloeistof door de geïsoleerde koeling van de Conical Fermenter-behuizing.

Meer informatie
SKU5012627
EAN3258401000007

Grainfather conical fermenter cooling pump kit

Beschikbaarheid: Op voorraad

SKU
5012627
€ 69,95

Met de koelpompset kunnen gebruikers van de Grainfather Conical Fermenter de fermentatietemperatuur regelen met koud water door deze door het dubbelwandige geïsoleerde interieur te pompen.

Menu