Haast onmisbaar in elke keuken is deze V-Plus mandoline van Westmark met vijf vlijmscherpe messen voor het fijnsnijden van julienne, frieten en aardappelen-, groenten- en fruitschijfjes. Ideaal ook voor uien, tomaten, radijsjes, champignons, komkommers en nog zoveel méér!

Dat kan ik natuurlijk ook met een chefmes, denk je dan! Maar niet iedereen is even handig én snel met zo'n chefmes en al helemààl niet om dunne schijfjes of reepjes te maken, die ook nog allemaal even groot zijn.

Zeker als je wilt frituren of blancheren is het handig als je stukjes van gelijke grootte zijn, zodat alles tegelijk gaar is. En in een knapperige salade is het lekker om echte dunne plakjes komkommer of radijs te hebben, en niet van die ongelijke hompen, of erger, groenten die al in de winkel voorgesneden zijn.

Kenmerken Westmark Mandoline V-Plus

  • Vijf vlijmscherpe roestvrij stalen messen (18/10) voor het fijnsnijden van julienne (5 mm),
  • iets grovere julienne (10 mm, ideaal voor frieten)
  • en het  - naar smaak - in flinterdunne of iets grovere schijfjes snijden van aardappelen, groenten en fruit (3-6 en 9 mm).

m van mes te wisselen, druk je op de rode knop. Trek de schijf met het mes eruit en stop er een ander in. Standaard geleverd met een handige, ronde veiligheidshouder die je makkelijk in groenten en aardappelen prikt.

Zo kan je heen en weer bewegen over de rap en toch ver de van messen afblijven. Handig én veilig

Meer informatie
SKU5005655
EAN4004094113062

Groente- en Fruitsnijder Mandoline

Beschikbaarheid: Op voorraad

SKU
5005655
€ 38,50

Haast onmisbaar in elke keuken is deze V-Plus mandoline van Westmark met vijf vlijmscherpe messen voor het fijnsnijden van julienne, patat en aardappelen-, groenten- en fruitschijfjes ...

Menu