Waar de man vroeger nog gevaren moest trotseren om zichzelf en zijn gezin in leven te houden, heeft de Vinex-man het goed voor elkaar: de koel-vriescombinatie is altijd gevuld, hij kan parkeren voor de deur en de enige wilde dieren in de wijde omgeving zijn de geitjes op de kinderboerderij. Toch twijfelt hij soms of hij wel gelukkig is. Diep vanbinnen voelt hij de oerzucht naar gevaar en avontuur.

Gelukkig is er nu dit handboek! Het leert de Vinex-man weer jager te zijn: Vinex-jager. De Vinex-jager maakt zelf en vangt zelf. Hij brouwt bier in de garage, droogt hammen in de berging en jaagt op wild in de sloot, in de tuin en op de kinderboerderij.

Dit handboek bevat onder meer handleidingen voor het vangen, slachten en bereiden van kip, meerkoet, varken, rivierkreeft en cavia, en recepten voor het zelf maken van (moedermelk)kaas, salami, gedroogde ham, bier, cola-prosecco, 'prisonwine' en sterkedrank.


ISBN 9789048817474

Hoofdtitel: Handboek voor de Vinex-jager

Auteur: Wateetons, Meneer

1e Druk | Paperback | Overamstel Uitgevers

Nederlands | Gewicht: 212 gram | Formaat 200 x 140 x 14 mm


Meer informatie
SKU5013476
OnderwerpOverige eten
TaalNederlands

Handboek voor de Vinex-jager

Beschikbaarheid: Op voorraad

Nog 2 beschikbaar
SKU
5013476
€ 15,00 € 9,00

De Vinex-jager maakt zelf en vangt zelf. Hij brouwt bier in de garage, droogt hammen in de berging en jaagt op wild in de sloot, in de tuin en op de kinderboerderij.


Menu