We verhuizen ons magazijn van za 24/7 tot ma 2/8. Als gevolg hiervan kunnen bestellingen die NA 23/7 geplaatst worden een vertraging oplopen van ong. 7 dagen.
ALLE BESTELLINGEN TIJDENS DE VERHUISPERIODE VAN MEER DAN € 50 WORDEN GRATIS VERZONDEN.

Maak zuivelvrije kokosyoghurt die barst van de heerlijke kokossmaak in combinatie met pittige, nuttige levende culturen. Elke lepel stuurt je op een ontspannende reis naar de tropen. Geweldig om te gebruiken tijdens je ochtendmuesli, smoothie of wanneer je een moment in het paradijs nodig hebt.

Met deze kit maak je maximaal 8 liter kokosyoghurt - origineel of chocolade, en bevat ook recepten voor het gebruik van uw kokosyoghurt, zoals in een Chia Seed Pudding en een recept voor kokosyoghurt smoothie.

Kokosyoghurt bevat drie actieve bacteriestammen, geen kunstmatige smaakstoffen en conserveermiddelen. Het is een perfecte set voor beginners en mensen die graag helemaal nieuw eten maken.

De yoghurtcultuur is 10 maanden houdbaar bij temperaturen onder 25 graden Celsius. We raden echter aan om culturen in de vriezer te bewaren wanneer je ze krijgt om de levensduur van de cultuur te verlengen.

Glutenvrij - zuivelvrij - veganistisch - notenvrij


Wat zit er in:

  • 1 L glazen pot
  • Thermometer
  •  Zuivelvrije yoghurtcultuur
  •  Verdikkingsmiddel (verdikkingsmiddel gemaakt van organische tapioca, organische guar en GMO-vrije maltodextrine (afkomstig van maïs))
  • Kit-instructies en receptenboekje
Meer informatie
SKU5013507
EAN8719291176890

Mad Millie Coconut Yoghurt kit

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

SKU
5013507
€ 16,95

De Mad Millie Coconut Yoghurt Kit bevat alle ingrediënten en apparatuur om thuis heerlijke zuivelvrije kokosyoghurt te maken.


Menu