Minibrew Craft, Craft Plus en Craft Pro

4 producten | sorteren op:

Van hoog naar laag sorteren

MinibrewMiniBrew is een bierbrouwplatform dat mensen met passie voor bier en bierbrouwen samenbrengt. De machine, de Smartkeg en de app stimuleren creativiteit in het brouwen en helpen mensen zonder brouwkennis kwaliteitsbier te brouwen! Het MiniBrew-platform maakt het mogelijk om bieren van brouwerijen over de hele wereld thuis te kunnen brouwen en vervolgens te kunnen tappen uit de Smartkeg.
De MiniBrew bevat sensoren, innovatieve technieken en gebruikt een WiFi-connectie, zodat zowel het brouw- als het vergistingsproces op afstand te volgen is. MiniBrew is in staat om alle stappen van het traditionele bierbrouwproces uit te voeren; deze zijn volledig te volgen in de MiniBrew app. Op deze manier kan iedereen zijn of haar eigen speciaalbier van hoge kwaliteit brouwen! 

De MiniBrew brouwsystemen

  • MiniBrew CRAFT Basis: Hiermee maak je simpel een lekker biertje met een Minibrew brewpack
  • MiniBrew CRAFT Plus: De Plus versie bevat een extra Smart Keg, dus dan kun je van je bier genieten terwijl de Minibrew door kan gaan met het brouwen van je volgende batch.
  • MiniBrew CRAFT Pro: Hiermee heb je de vrijheid om eigen recepten te ontwikkelen, en dus eigen ingrediënten te gebruiken
Met een extra SmartKeg kun je je bier serveren uit de tap en kun je tussendoor met een nieuwe batch beginnen terwijl je bier gist.
Er is een ruim assortiment MiniBrew brewpacks beschikbaar. Deze kun je hier vinden.
Minibrew Craft Plus

Minibrew Craft Plus

€ 1.199,00
Minibrew Craft Pro

Minibrew Craft Pro

€ 1.588,00
Minibrew Smart Keg

Minibrew Smart Keg

€ 389,00
MiniBrew Craft Basis

MiniBrew Craft Basis

€ 1.199,00
Niet op voorraad

Schrijf je in voor een 2 daagse MiniBrew workshop

MiniBrew WorkshopWil je weten hoe de MiniBrew werkt, en leren hoe je zelf met dit apparaat brouwt? Schrijf je dan in voor een workshop op 30 november of 25 januari bij Braumarkt in Almere. Er zijn plaatsen voor maximaal 8 deelnemers per keer. De workshop bestaat uit 2 sessies:
Dag 1: 10:00 - 17:00. De werking wordt uitgelegd en je gaat zelf met de machine aan de slag, Er wordt ook een lunch aangeboden.
Dag 2: 14:00 - 15:30 Proeven van je bier + vragenuurtje.

Data: 30-11- 2019 (workshop) + 14-12-2019 (proefsessie) 
OF:  25-01-2020 (workshop) + 8-2-2020 (proefsessie)

KOSTEN: € 49
Als je na afloop van de workshop een MiniBrew bij Braumarkt bestelt ontvang je dit bedrag als korting op het aankoopbedrag.

BELANGSTELLING VOOR DE WORKSHOP? STUUR EEN MAIL NAAR [email protected] EN VERMELD IN DE SUBJECTREGEL: 'MINIBREW WORKSHOP' + DE GEWENSTE DATUMS
Menu