Over ons

Welkom bij Braumarkt

Braumarkt BV is dè productspecialist voor het zelf maken van bier, wijn, zuivel en likeur en biedt al 10 jaar gemakkelijk, voordelig en vertrouwd shoppen, zowel online als in onze megastore in Almere. Wij zijn een professioneel, snelgroeiend bedrijf met meer dan 20 werknemers dat zich richt op het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen een zo laag mogelijke prijs met 100% klanttevredenheid.

Wat maakt Braumarkt bijzonder?

Steeds meer mensen ontdekken het unieke gevoel van homebrewing. Er gaat niets boven de kwaliteit en het genot van een eigen gemaakt, ambachtelijk en puur natuurproduct. Braumarkt staat midden in de community van homebrewing. Wij zien onszelf als The Home of Homebrewers. Wij begrijpen als geen ander de hartstocht van homebrewers; want wij zelf zijn ook zo begonnen. Uit de passie en het plezier dat we aan homebrewing beleefden, is Braumarkt geboren.

Wij willen het elke homebrewer gemakkelijk maken om zijn of haar passie volop te beleven. Begonnen als bevlogen pionier op het gebied van homebrewing zijn we inmiddels uitgegroeid tot de enige echte homebrew specialist in Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk.

Wat wij in al die jaren geleerd hebben, geven we door in onze winkels, op onze website, met ons enorme assortiment, onze kennis en ervaring. En met onze liefde voor homebrewing.

Wij willen de plek zijn waar iedere homebrewer terecht kan voor de beste materialen en ingrediënten. Voor alle slimme tips & tricks die we kennen. Bij ons is elke homebrewer niet alleen welkom, hier is elke homebrewer thuis:

Braumarkt - Your number one craft shop.

  • Groot assortiment tegen sterk concurrerende prijzen
  • Levering meestal direct uit voorraad
  • Snelle verzending naar bedrijven en particulieren
  • Eigen klantenservice
  • Snelle garantie- en klachtenafhandeling.
  • De grootste eigen winkel van Europa (600 M²)
Menu