We verhuizen ons magazijn van za 24/7 tot ma 2/8. Als gevolg hiervan kunnen bestellingen die NA 23/7 geplaatst worden een vertraging oplopen van ong. 7 dagen.
ALLE BESTELLINGEN TIJDENS DE VERHUISPERIODE VAN MEER DAN € 50 WORDEN GRATIS VERZONDEN.

Een refractometer is een optisch precisie-instrument die door middel van de brekingsindex van een vloeistof de dichtheid bepaald, met een schaalverdeling voor het specifiek gekozen type/bereik.De refractometer geeft een onmiddellijke aflezing en is eenvoudig in gebruik.

  • Enkele druppels op het prisma leggen, naar het licht houden en de waarde in het oculair aflezen met een zeer helder prisma en duidelijke schaalverdeling.
  • Wordt  geleverd in een kunststof doos, met schroevendraaier voor makkelijke ijking, druppelpipetje en gebruiksaanwijzing.
  • Deze refractometer is voorzien van ATC (universal temperature control). Premium-Optical-Quality.
  • Aanbevolen voor universeel gebruik.

LET OP: Een refractometer is geen vervanging voor een hydrometer,  die nodig is om tijdens het fermentatieproces metingen te verrichten.

Meer informatie
SKU5002358
EAN8718885931433

Refractometer 0-20% BRIX | 1.000-1.085 SG + ATC

Beschikbaarheid: Op voorraad

SKU
5002358
€ 34,95

Een optisch precisie-instrument dat d.m.v. de brekingsindex van een vloeistof de dichtheid bepaald, met een schaalverdeling voor het specifiek gekozen type/bereik.  Premium Optical Quality.

Menu