Een nieuwe generatie urban bootleggers distilleert thuis whisky en cocktailliefhebbers hebben de nuances van bruine likeuren omarmd. Dit pittige geïllustreerde boek, geschreven door de oprichters van Kings County Distillery, de eerste distilleerderij van New York sinds de drooglegging, onderzoekt de eeuwenoude liefdesaffaire van Amerika met whisky.


Het begint met hoofdstukken over de geschiedenis en cultuur van whisky van 1640 tot vandaag, toen de doe-het-zelf-trend en de klassieke cocktail-rage samenzweerden om er het volgende grote ding van te maken. Voor degenen die dorst hebben naar praktische informatie, biedt het boek hierna een gedetailleerde, gemakkelijk te volgen gids voor het veilig distilleren van huis, compleet met een lijst met benodigdheden, stapsgewijze instructies en nuttige afbeeldingen, anekdotes en tips.


Het laatste gedeelte richt zich op de hedendaagse whiskyscène, met een lijst met microdistillers, cocktail- en voedselrecepten van de populairste mixologen en chef-koks van het land, en een eigenzinnige gids voor het bouwen van je eigen whiskycollectie.

Taal: Engels.

Meer informatie
SKU5014164
OnderwerpLikeur en destilleren
TaalEngels

The Kings County Distillery Guide to Urban Moonshining

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

SKU
5014164
€ 29,95

Dit pittige geïllustreerde boek, geschreven onderzoekt de eeuwenoude liefdesaffaire van Amerika met whisky. Het begint met hoofdstukken over de geschiedenis en cultuur van whisky van 1640 tot vandaag gevolgd door een gemakkelijk te volgen gids voor het veilig distilleren van huis, compleet met een lijst met benodigdheden, stapsgewijze instructies en nuttige afbeeldingen, anekdotes en tips. Taal: Engels.

Menu